sâmbătă, 21 iulie 2012

Subiect model educatie fizica - titularizare 2012

Subiectul model afisat de minister pentru examenul de titularizare din 2012, la disciplina educatie fizica, il puteti vedea mai jos. Este afisat si baremul corespunzator de evaluare si notare.

Subiect model educatie fizica - titularizare 2012
Subiect model educatie fizica - titularizare 2012

Barem de evaluare si notare model educatie fizica - titularizare 2012
Barem de evaluare si notare model educatie fizica - titularizare 2012Barem de evaluare si notare model educatie fizica - titularizare 2012

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

8 comentarii:

  1. trebuia sa schimbati metodologia de la inceput in in timpul`timpul jocului` nu se poate asa ceva sa va fie rusine !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul acesta o sa fie un dezastru cu schimbarea asta brusca de metodologie !!! Nu se poate asa ceva SA VA FIE RUSINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. SUBIECTELE SUNT DE 100 DE ORI M-AI GRELE DECAT ANI PRECEDENTI !! TREBUIA SA ANUNTATI DIN TIMP CA VETI FACE SCHIMBARILE ASTEA !!! RUSINE MARE !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. prima data ministrul pop cu sindicalisti au schimbat regulile de desfasurare a examenului acum cu 2 sapt inainte de examen schimbari din nou cu subiectele ,mult mult m-ai grele bazate pe metodica !!! am si eu o intrebare DE CE ATATEA SCHIMBARI ??? UNDE S-A M-AI VAZUT ASA CEVA INTR-O TARA NORMALA CU ATATEA REGULI SCHIMBATE IN TIMPUL JOCULUI !!! RUSINE MARE VA BATETI JOC DE PROFESORI !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. această bulibăşeală o fac doar pentru a mai lovi puţin in profesori , să poată spune că sunt slab pregătiţi şi de asta nu merge bine sistemul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnilor si doamnelor... obisnuitiva cu Romania... Asta este tara? Asa se organizeaza un concurs atat de important...
    Si inca se zice ca pentru a fi profesor trebuia sa ai devotament... eu zic altfel... trebuie sa fii tampit langa asemenea conducatori!

    RăspundețiȘtergere
  7. sunte-ti niste bidonase si va bate-ti joc de profesori mai plagiatilor.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala