joi, 14 februarie 2013

Programa geografie - titularizare 2013

Conform centralizatorului aparut pentru examenul de titularizare 2013, programa la geografie este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa geografie - titularizare 2013


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

19 comentarii:

  1. Cum vizualizez continutul link-ului. Desi am instalat Adobe Reader nu pot vedea nimic.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai instalat Adobe pe calculator, nu mai trebuie sa faci nimic. Dai click pe link-ul de mai sus si ar trebui sa vezi progrma. Daca nu se deschide, lasa-mi un comentariu cu adresa de e-mail si am sa ti-o trimit pe mail.

      Ștergere
    2. buna...as vrea sa imi trimite-ti si mie aceasta programa daca se poate.am incercat sa deschid link-ul dar nu merge.adresa de mail: cristinutza_dfc_91@yahoo.com.
      Multumesc!

      Ștergere
  2. Totusi permiteti-mi sa ma indoiesc de aceasta programa.E mentionat anul 2010, suntem in 2013 , ce Dumnezeu facem....iar alergam disperati ca inainte cu 2 sapt de examen se schimba strategia?Pai cei care nu stiu ce a fost anul trecut o iau de buna! Wake up please....Nu mai aduceti lumea la disperare cu informatii eronate...!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca spui asta, dar eu incerc sa dau informatii cat mai coreste si nu sa duc lumea la disperere asa cum spui tu. Aceasta programa este afisata de minister ca fiind valabila pentru examenul de titularizare 2013. Aceasta programa a fost valabila si in 2012. Are scris 2010 pentru ca a fost publicata atunci si nu pentru ca a fost valabila pentru examenul din acel an(daca ai sa cauti, pentru examenul din 2010 au fost valabile alte programe).
      Stiu ca este cam ciudat cum arata programa si ce se da la examen, dar astea sunt informatiile de la minister. Eu am tot afirmat prin postari si prin comentariii ca incepand de anul trecut se da la examenul scris doar partea de metodica. Dar aceste subiecte trebuie dezvolatate cu subiecte din partea de specialitate.

      Ștergere
    2. Buna, as dorii si eu Programa pt Geografie, pe mail, nu imi arata nimic daca deschid, adresa mea este marianalucretia@yahoo.com Multumesc.

      Ștergere
  3. buna am si eu o intreobare am terminat facultatea de geografie si geologie specializare geologie tehnica pot preda geografia? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara, as vrea sa stiu si eu daca programa pentru examenul de titularizare este aceeasi si pentru clasele 5-8 si pentru 9-12? Multumesc. Roxana

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua! Am absolvit facultatea de geografie,universitatea Bucuresti, cu examenul de licenta in 2012; am absolvit modulul psihopedagogic, nivelul I, in 2013 (mai exact acum o luna). As vrea sa ma inscriu la examenul de titularizare pentru a obtine un post de profesor in Bucuresti. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez avand in vedere ca sunt debutanta( acte necesare, perioada de inscriere, programa etc)? Va rog mult de tot sa ma ajutati pentru ca m-am incurcat in "stufarisul" metodologiei cadru!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cautati in stanga, sus la "TITULARIZARE". Gasiti tot ce va intereseaza!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. As dori si eu programa pt k am incercat sa o descarc si la mine pe calculator nu merge. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua! Am terminat geografia in 2010 si nu am mai predat. As vrea sa stiu unde gasesc subiectele de la titularizare 2012 si ce imi trebuie pentru inspectia la clasa:proiect de lectie, fisa de lucru ...nu stiu exact, in cate exemplare trebuie sa fie dosarul? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiectele de anul trecut la geografie le poti vedea aici: Subiecte geografie - titularizare 2012
      Pentru inspectie nu iti pot da detalii, pentru ca nu am participat niciodata.

      Ștergere
  9. Buna ! Spune-mi te rog si pentru cei care nu au un background in invatamant se face inspectie?! Cum, cand, unde?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa depunerea dosarelor, se face programarea tuturor candidatilor pentru inspectie.
      Toata lumea va sustine inspectie (asta daca nu va fi scoasa la anul). Trebuie sa asteptam sa apara metodologia pentru examenul din 2014 pentru a sti sigur .

      Ștergere
  10. Buna! Am absolvit facultatea de geografie UBB in 2007 am si modulul pedagogic si as vreau sa ma inscriu anul viitor la examen pentru un post de profesor. Intrebarea mea este : Mai este valabil modulul meu pedagogic? Si daca subiectele raman acelasi si pentru anul viitor? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modulul va fi valabil si la anul si peste 10 ani.
      In legatura cu subiectele sau cu programa, nu putem sti de acum ce va fi. Trebuie sa asteptam metodologia pentru 2015 si sa vedem ce se mai schimba. Teoretic raman la fel, dar practic vom vedea.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala