sâmbătă, 16 februarie 2013

Programa filosofie si logica - titularizare 2013

Conform centralizatorului aparut pentru examenul de titularizare 2013, programa la filosofie si logica, argumentare si comunicare este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa filosofie si logica, argumentare si comunicare - titularizare 2013


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

5 comentarii:

  1. Buna. Aceasta este programa din 2010...a ramas aceasi si pentru 2013? Si pentru limba maghiara unde bibliografia difera tot o programa din 2010 este valabila?...daca DA atunci imi puteti da un link , pentru programa 2013 linia limba maghiara :). Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, programele valabile pentru examenul de titularizare 2013, sunt cele publicate in 2010. Poti descarca programele pentru toate disciplinele de pe http://titularizare.edu.ro
      Am vrut sa-ti dau link-ul exact, dar se pare ca momentan site-ul edu.ro are o problema si nu functioneaza.

      Ștergere
  2. Am fost pe site-ul http://titularizare.edu.ro si am gasit la http://titularizare.edu.ro/2011/...programa pt. titularizare care era cea din 2010(nu stiu ce cauta la 2011) ...dar este doar pentru limba romana exact ceea ce este si pe aceasta pagina mai sus. NU am gasit pentru linia LIMBA MAGHIARA.Si sa batut deja la toate usile de la inspectorat iar raspunsul e acelasi de fiecare data : "este acolo pe edu.ro" ... cred ca este raspunsul stas din partea celor care nu au deschis in viata lor pagina edu.ro^^.Totusi eu sper ca cineva ma va ajuta cu un link sa ne putem pregati pentru examen. Speranta moare ultima...ajutor :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite link-ul cu toate programele afisate de miniter ca fiind valabile pentru examenul de titularizare 2013:
      Programe valabile titularizare 2013
      In aceasta arhiva ai sa gasesti si pentru Limba Maghiara.
      Mult succes la examen.

      Ștergere
  3. Am descarcat programa deja si nu contine ce caut, altfel nu as fi intrebat....are pentru limba maghiara: literatura, religie, istorie si traditii insa nimic pentru filosofie si logica. Cred ca ministerul a uitat de aceasta programa...noroc ca nu eu ma prezint la examen^^.Multumesc oricum de ajutor si pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala