miercuri, 20 februarie 2013

Programa terapie educationala complexa - titularizare 2013

Conform centralizatorului aparut pentru examenul de titularizare 2013, programa la terapie educationala complexa si integrata este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa terapie educationala complexa si integrata - titularizare 2013


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

3 comentarii:

  1. Un absolvent de psihologie poate sa dea titularizarea la disciplina terapie educationala complexa ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca da. Eu m-am inscris la titularizare pe postul de profesor-educator ( invatamant special, cu specializarea psihologie). Cand am completat fisa de inscriere, cei din comisie mi-au zis sa trec la disciplina de examen psihopedagogie speciala. Cand am vazut graficul inspectiilor la clasa, am avut surpriza sa vad ca sunt repartizata pe TECI. Acum si eu sunt confuza, nu stiu daca pe 21 iulie voi da examen scris la TECI sau la Psihopedagogie Speciala.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, Ia titularizare pe postul de profesor-educator ( invatamant special, cu specializarea psihologie)....nu estela disciplina de examen psihopedagogie speciala ci doar Ia Terapie educ, integ, si compIexa....muIt succes !!!!!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala