joi, 6 martie 2014

Programa protectia mediului - titularizare 2014

Au fost afisate programele valabile pentru examenul de titularizare 2014. Asa cum era scris si in centralizatorul aparut pentru examenul de titularizare 2014, programa la protectia mediului este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa protectia mediului - titularizare 2014


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

2 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Va rog frumos sa ma ajutati cu o serie de informatii daca este posibil si va multumesc anticipat pentru asta.
    Am absolvit facultatea de Geografie si Geologie, sectia Geochimie, in anul 2007(5 ani), plus master in Geochimie in 2009(2 ani),Iasi.
    Imi doresc sa intru in sistemul de invatamant ca si profesor insa singurele informatii obtinute de la inspectoratul Suceava (locuiesc in Radauti) au fost ca pot preda protectia mediului la liceu si geologie la clubul copiilor, daca exista posturi.
    Ma intereseaza :- ce fel de examen tb sa sustin si cand;/- pe ce post voi profesa (suplinitor/calificat/etc.)- daca nu exista posturi aici, ce pot face??
    Va multumesc inca odata pentru orice informatie care m-ar putea lamuri.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, pentru a vedea ce discipline poti preda in functie de facultatea si disciplina care ai facut-o, trebuie sa te uiti in centralizator.
      Pentru a intra in invatamant trebuie sa sustii examenul de titularizare. Acesta se tine la jumatatea lui iulie dar inscrierile se fac mult mai devreme, trebuie sa urmaresti calendarul.
      Vei si titular/suplinitor calificat in fuctie de ce post prinzi. Suplinitor necalificat vei fi daca vei da la toamna examen pentru un post care nu se regaseste in cele care le poti preda.
      Daca nu sunt posturi, poti da examen chiar si in alt judet.
      Sper ca te-am lamurit cat de cat :)

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala