duminică, 8 februarie 2015

Programa limba romana - titularizare 2015

Asa cum este scris in centralizatorul aparut pentru examenul de titularizare 2015, programa pentru limba si literatura romana este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa titularizare 2015 - limba si literatura romana


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

5 comentarii:

  1. Am dat examen in timpul anului scolar, la disciplina Limba engleza, pentru 4 ore si am luat examenul.( Eu a terminat fac. de Limba si Literatura romana specialitatea romana-engleza si am si curs de Biblioteconomie).As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:pe langa cele 4 ore de engleza pot preda calificat si o ora de Latina la gimnaziu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa dau examen anu acesta , dar daca sunt insarcinata si nasc in septembrie se poate? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca poti. Nu poate nimeni sa-ti interzica sa dai examen.

      P.S.: Sarcina usoara si sa ai mare grija la emotii :)

      Ștergere
  3. Am luat toate examenele vietii mele, inca din 2003, ca studenta si ca profesor de LR, invatand ""la centima"" din "Gramatica " Dnei ADA ILIESCU. Pacat ca n=ati inclus-o in "Bibliografie""! Este cea mai explicita lucrare in domeniu, din RO. Este exhaustiva, gandita si redactata intr-un stil pe intelesul tuturor. Toate Gramaticile sunt superbe, dar intelegerea faptelor de limba lipseste cu desavarsire, pe cand din cartea autoarei Ada Iliescu, se pricepe si se retine TOTUL. Rasfoiti numai c.i. si CI sau sb. si SB si o sa va convingeti. Felicitari, Dna autor si va multumesc din inima ca m-ati invatat carte ca sa iau examenele cu brio!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala