duminică, 10 ianuarie 2016

Programa limba engleza - titularizare 2016

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2016, programa pentru limba engleza este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa limba engleza - titularizare 2016


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

4 comentarii:

 1. Buna ziua. As vrea sa va intreb daca programa va fi aceeasi si in cazul examenului pt suplinitor necalificat. Sunt în anul I, dar as vrea sa sustin examenul de suplinitor, deocamdata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua.Puteti sa-mi spuneti cand o sa apara modelul pt.titularizare la Lb.Engleza?Si unde pot gasi un model de Plan de Lectie la Lb.Engleza,la orice lectie de engleza?Merci.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua!Puteti sa-mi spuneti cand apare Model de Subiect la Titularizare Engleza si unde pot gasi un model de PLAN DE LECTIE,la engleza,la orice lectie de engleza?Merci.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua I Pentru a preda la clasele de engleza intensiv/ bilingv, profesorul/ cel care da examen trebuie sa sustina o proba intensiv bilingv. in ce consta aceasta?
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala