duminică, 10 ianuarie 2016

Programa limba romana - titularizare 2016

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2016, programa pentru limba si literatura romana este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa titularizare 2016 - limba si literatura romana


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

5 comentarii:

  1. Buna ziua. As dori o rezolvare pentru subiectele de Limba si literatura romana din 2015 .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua..O INFORMATIE AS AVEA NEVOIE......AM OBSERVAT CA ABIA IN 2015 SUBIECTUL AVEA INCLUS 3 DOMENII---LIMBA SI COMUNICARE,LITERATURA SI DIDACTICA...IN ANII PRECEDENTI SE CEREA DOAR DIDACTICA,IN 2 SUBIECTE...DUPA CE MODEL NE ORIENTAM ANUL ACESTA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece subiectele model din 2016 sunt chiar cele date la examenul din iulie 2015, eu as sugera sa te iei dupa cele din 2015, dar nimic nu e sigur :(

      Ștergere
  3. nu ne poate ajuta cneva cu o rezolvare pentru subiectele de anul trecut?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Litere cu programul Comunicare si Relatii Publice. As dori sa stiu daca dau titularizarea pt. Materia Cultura civica (gimnaziu), ca detin diploma de abslvire a Modulului Psihopedagogic I, as putea da si un examen pt functia de suplinitor pt Lb.si Literatura romana? Care ar fi procedeul? Ma inscriu la titularizare pt Materia pe care o pot preda pt profilul pe care l.am absolvit si totodata sustin si examen pt suplinitor Lb Romana?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala