sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Programa invatatori - titularizare 2017

Asa cum este scris in centralizatorul pentru examenul de titularizare 2017, programa pentru invatatori este cea aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5620 din 2010. Acesta o puteti vedea mai jos:

Programa invatatori - titularizare 2017


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

15 comentarii:

  1. pentru suplinire,din ce se da testare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua. Dacă pe diploma de licență scrie:Licențiat în Ştiințe ale Educației, specializarea Pedagogie (USH)(2011) ,am dreptul să particip la examenul de titularizare(învățători)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua. Dacă pe diploma de licență scrie:Licențiat în Ştiințe ale Educației, specializarea Pedagogie (USH)(2011) ,am dreptul să particip la examenul de titularizare(învățători)?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! Acum termin anul II ,Facultatea de LItere ,romana-franceza.In anul III ,doresc sa ma inscriu la inca o facultate,si anume la PIPP. Ce parere aveti? STiu ca multe examene imi vor fi recunoscute de la prima facultate. O sa fac doua in paralel.M-am inscris si la modulul pedagogic,dar trebuie sa ma inscriu si la PiPP la modulul pedagogic? Anul viitor voi fi anul III ,pot sa dau titlarizarea la invatatoti ca si calificat sau doar necalificat? Credeti ca e o alegere buna? SUnt din Baia Mare ,dar nu sunt posturi pe romana sau franceza,numai asa pe 1 an sau 2. Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  5. PIPP-ul nu are modul pedagogic ci include toate disciplinele care sunt pe profil pedagogic: psihologie, pedagogie, managementul clasei, didactica.Titularizarea la invatatori se poate da numai cu adeverinta sau diploma de absolvire obtinuta de la PIPP.Nu cred ca exista titularizare ca si necalificat.
    La PIPP se pot echivala cateva examene ( cum ar fi literatura si limba romana contemporana si eventual limba straina).In rest...de la modulul pedagogic nu ti se echivaleaza nimic.Aici ai disciplinele aprofundate (psihologie baze, psihologia dezvoltarii, psihologia personalitatii, pedagogie generala, psihopedagogie, pedagogie speciala, etc.).E un domeniu intersant, vast si foarte frumos.Alegerea este foarte buna daca iti place sa lucrezi cu copiii intre 3 si 10 ani.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,in speranta ca imi va raspunde cineva,am terminat fac.limba si lit romana specializarea romana-engleza si modul pedagogic,as putea sa dau titularizarea pe invatator in lb romana?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, daca am la baza liceul pedagogic si am facut doi ani de facultate, pe psihologie, dar am renuntat pentru ca nu mi-a placut, iar anul acesta doresc sa ma angajez in invatamant, intr-un alt oras, si as dori sa-mi reiau studiile, insa la fara frecventa, are rost, credeti ca va plusa la salariu, sau pentru a plusa la salariu, conteaza doar facultatile de la UB din Bucuresti, si doar cele de la zi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua! Programa este aceeasi si pentru anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, m-as bucura daca ma ajuta cineva si pe mine cu niste lamuriri. Sunt absolventa de Liceu Pedagogic, promotia 1995 - invatatori, cu definitivat in 1997. Am absolvit Facultatea de Drep in 2000, master si postuniversitara in 2003. Din octombrie voi fi inscrisa la Facultate si Master la Psihologie. As dori sa ma prezint la concurs pentru titularizare ca invatatoare si vreau sa stiu daca intrunesc conditiile actuale, am vazut pe acest site o programa si as dori sa stiu de unde se pot procura materialele pentru studiu. Va multumesc foarte mult, toate cele bune.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala