miercuri, 1 martie 2017

Abonare postari pe mail

Multi dintre voi doresc sa primeasca postari pe mail si astfel va abonati la site. Din pacate putini dintre voi activeaza aceasta optiune.
Am tot scris si se pare ca tot trebuie sa mai scriu.
Pentru a primi postarile direct pe mail, TREBUIE sa activati acesta optiune din mail-ul pe care il veti primi la adresa inscrisa.
Va rog NU va mai inscrieti daca nu activati ulterior acesta optiune, pentru ca o faceti degeaba. Am foarte foarte multe adrese de mail la care nu a fost activata optiunea.
Dupa inscriere, va rog sa verificati si directorul SPAM, pentru a vedea daca mail-ul a ajuns. In caz ca nu ajunge, inseamna ca ati scris o adresa gresita si trebuie sa va reinscrieti.


Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Problema este ca atunci cand vrei sa activezi adresa nu se poate. Apare o caseta cu mesajul: "Page unresponsive", cand apesi linkul pt activare.

    Multumesc,
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu stiu de ce va apare asa ceva. Cand apasati pe link-ul de confirmare trebuie sa va apara mesajul: Email Subscription Confirmed!
      Am verificat si totul este OK. Daca ceva era de la mine, atunci nu se putea nimeni inscrie.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Fii la curent cu tot ce este nou pe acest site

Introdu adresa de email pentru a primi postarile direct pe mail:

Subiecte, variante si rezolvari pentru examene nationale: titularizare, definitivat, grade didactice, bacalaureat, evaluare nationala